Jussilan satoa – Kainuun Quesadilla

img_22611

Alunperin oli tarkoitus aloittaa täydellisen hampurilaisen metsästys ja grillailla niitä tyytyväisenä luonnonrauhassa. Ankeahko keli ja mökkiolosuhteet käänsivät ajatukset kuitenkin hieman helpompiin safkoihin. Quesadilloja piti tehdä alunperin jokaiselle oma perinteinen kahden lätyn versio, uunin rajallisen pinta-alan vuoksi päädyimme tekemään kaksi 5:n päällekkäisen lätyn annosta. Tämä oli onnistunut kokeilu, annos säilyi keskeltä kosteana ja päältä rapeana.

Kainuun Quesadilla resepti

Aineet:

Sipulia
Cheddaria raastettuna (ainakin 200g)
Tomaattia
Kesäkurpitsa
Herkkusieniä
Salsaa (chunky)
Smetanaa
Maissilättyjä
Tuore chili, (siemenet poistettuna)
pippuria, suolaa
Avokadoa
Salaattia

Valmistus:

Paista pannussa miedolla lämmöllä herkkusieniä,kesäkurpitsaa, chiliä ja sipulia  hetken verran, herkkusienistä on hyvä saada liiat nesteet pois. Valkosipuli sopisi joukkoon, sitä nyt vaan ei ollut.

Lämmitä uuni 175-200 asteeseen.

Laita vuokaan tai pellille maissilätty, päälle cheddaria ja kasviksia sopiva määrä, ripottelee hieman myös salsaa. Uusi lätty päälle ja toista sama kuvio. Viimeisen lätyn päälle voi laittaa vielä hieman cheddaria.

Uunissa taisi olla n 10-20min.

Quesadillan oheen salsaa, avokadoa chopped, salaattia ja tietenkin smetanaa

Kommentit:

Kaikki kuorossa: Järjettömän hyvää!!
Big Tim: Smetana pehmitti makua. On se aine.

img_2218img_2232img_2260


Kommentit

2 kommenttia postaukseen “Jussilan satoa – Kainuun Quesadilla”
  1. Mr. Smetana says:

    Hyvän näkönen lätty

  2. Neiti Cocktailkurkku says:

    Herkulliselta näyttää!! Kaenuussa kaekki onnistuu;-)

Haluamme kuulla kommenttisi

Koska spämmikommentteja tulee kansainvälisiltä tahoilta liikaa, pyydämme täyttämään CAPTCHAn ao. ruutuun.
Näyttää siltä, että kirjasinkoolla ei ole väliä.
Pahoittelut ylimääräisestä vaivasta.

*




Tägit: , , , , , · Luontihetki: Friday, July 10, 2009