Friteeratut zucchini-pallerot

zucchini

JÀlkiruokasettaus kesÀkurpitsasta. Alkuun oli grillattua kanaa, mutta siitÀ ei tÀllÀ kertaa syntynyt postausta. Seuraavassa kuitenkin friteeratun kesÀkurpitsan resepti.

Ainekset

3 zucchinia

2 munaa

1 sitruunan kuori

3 rkl sokeria

1 dl vehnÀjauhoja

1 tl kuivahiivaa

suolaa

öljyÀ uppopaistoon

Prosessi

Pese ja raasta zucchini, lisÀÀ munat, sokeri, sitruunan kuori ja suola. Sekoita.

Sekoita jauhot ja hiiva, sekoittele ne vÀhitellen massaan.

Tee massasta palloja ja uppopaista ne haluamassasi öljyssÀ.

Kun pallurat ovat valmiit, nostele ne reikÀkauhalla talouspaperin pÀÀlle.

Nauti hunajan kera.

FiiliksiÀ

Zucchinista olisi pitÀnyt valuttaa ensin neste pois tai vaihtoehtoisesti kÀyttÀÀ enemmÀn jauhoja, koska massasta tuli nyt hieman liian löysÀÀ. Muuten pallurat olivat hyvÀn makuisia. Hunaja toimi hyvin.

LĂ€hde

Lindfors, M. (2007). Cucina povera & ruokia EtelÀ-Italiasta, toinen painos, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu


Haluamme kuulla kommenttisi

Koska spÀmmikommentteja tulee kansainvÀlisiltÀ tahoilta liikaa, pyydÀmme tÀyttÀmÀÀn CAPTCHAn ao. ruutuun.
NÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ kirjasinkoolla ei ole vÀliÀ.
Pahoittelut ylimÀÀrÀisestÀ vaivasta.

*




TĂ€git: , , , · Luontihetki: Monday, July 13, 2009