Mustikkalikööri

Kyhäilen mustikkashotin ts. mustikalla maustetun viinan. Viinana on loput Wodka Gorbatschow -pullosta. Varsinainen valmistusprosessi on helppo, sekoitellaan tavarat.

Aiemmat testatut maustetut viinakset ovat olleet puolukkalikööri ja banaanilikööri.

Raaka-aineet

  • Espoon mustikka, 1,5 dl
  • sokeri, 2 rkl
  • kanelitanko, 1 kpl
  • votkulia, 4 dl

Valmistus

  1. Laitetaan kamat pulloon
  2. Annetaan levätä viikosta vuoteen
  3. Nautitaan

Fiiliksiä

Kuten kuvista huomataan, mustikan väri irtoaa melko mukavasti viinaan. Kanelin maku on tässä varsin voimakas, jopa pistävä. Voisi jopa olla parempi ilman kanelitankoa, tai ainakin niin että tanko poistetaan melko aikaisessa vaiheessa. Toisaalta ihan mielenkiintoinen pisto tossa, miksei näinkin. Prooooost!


Haluamme kuulla kommenttisi

Koska spämmikommentteja tulee kansainvälisiltä tahoilta liikaa, pyydämme täyttämään CAPTCHAn ao. ruutuun.
Näyttää siltä, että kirjasinkoolla ei ole väliä.
Pahoittelut ylimääräisestä vaivasta.

*




Tägit: , · Luontihetki: Friday, August 19, 2011