Uunipunajuuret

Punajuuret_smetanassa

Punajuuret ovat oikein maukasta tavaraa. TÀmÀ resepti tÀydentÀÀ mukavasti lohipiirasta.

Aineet

Punajuuret

  • 0,5 kg punajuuria
  • 5 valkosipulinkynttĂ€
  • öljyĂ€
  • 1 rkl hunajaa

Kastike

  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • 1 prk smetanaa
  • mustapippuria

Valmistus

  1. Kuoritaan ja viipaloidaan punajuuret. Sekoitetaan viipaloitu valkosipuli punajuurten joukkoon ja kaadetaan pÀÀlle hunajaa ja öljyÀ. Sekoitellaan.
  2. KypsennetÀÀn 225-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
  3. Juurien paistuessa tehdÀÀn kastike raastamalla piparjuuri ja sekoittamalla se smetanan kanssa. Rouhitaan joukkoon mustapippuria.
  4. Kun juuret ovat valmiit sekoitetaan ne kastikkeen joukkoon.
  5. Nautitaan, esimerkiksi lohiwellingtonin kanssa.

Haluamme kuulla kommenttisi

Koska spÀmmikommentteja tulee kansainvÀlisiltÀ tahoilta liikaa, pyydÀmme tÀyttÀmÀÀn CAPTCHAn ao. ruutuun.
NÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ kirjasinkoolla ei ole vÀliÀ.
Pahoittelut ylimÀÀrÀisestÀ vaivasta.

*




TĂ€git: · Luontihetki: Wednesday, December 30, 2009