Ankka grillissä

ankka-valmis

Kokonainen ankka grillissä (Liiteristä).

Tarpeet

1 ankka

Tasty rubia

Five spice powderia

Currya

Menetelmä

Leikkaa ankkaan viiltoja, ei lihaan saakka vain rasvan läpi.

Hiero mausteet pintaan.

Grillaa ankka miedolla lämmöllä, ei suoraan liekin alla ja laita ankan alle astia. Astialla kerätään ankasta valuva rasva.

Grillaa 2-3- tuntia.

Tarjoa ohessa grillattuja kasviksia.

Nauti!


Kommentit

3 kommenttia postaukseen “Ankka grillissä”
  1. hanski says:

    uuh, rapean näkönen atte ankka teillä…alkaa itseasiassa pikkasen hiukoa kun kuvaa tsiigaa:D You go boys!!!! paistetun ankan kanssa sopisi pikku lisäkkeeksi sokerilla ja balsamicolla marinoidut sipuli renkaat.

  2. Big Tim says:

    Raakana näyttää aika kyseenalaiselta, kypsänä hyvältä. Oliko onnistunut kokkaus?

    • Mr. Smetana says:

      Oli ihan ok, tosin lihaa oli yllättävän vähän. 2,4 kg’n koosta huolimatta ei ainakaan liikaa syötävää neljälle.

Haluamme kuulla kommenttisi

Koska spämmikommentteja tulee kansainvälisiltä tahoilta liikaa, pyydämme täyttämään CAPTCHAn ao. ruutuun.
Näyttää siltä, että kirjasinkoolla ei ole väliä.
Pahoittelut ylimääräisestä vaivasta.

*




Tägit: , · Luontihetki: Wednesday, July 8, 2009