Miten edetä buffassa?

Nyt olis kyseessä todella helmi artikkeli buffet-syönnin peruskäytännöistä. Kaveri kattaa kaiken pukeutumisesta ruokailuseuraan ja tietenkin siihen, mitä ja miten kannattaa syödä. Tässä imetään jenkkibuffia, joiden ruokalajien laajuuteen Suomessa ei tietenkään päästä, mutta aktiivisille buffakävijöille löytyy varmasti siitä huolimatta vinkki tai pari, esimerkiksi:

There is never a need to eat steamed rice (shrimp fried rice in small amounts is acceptable), dinner rolls or the like, this is completely unacceptable.

Kyseessä on muutaman asteen kovempi syöntimies. Suomessa kuullaan monesti käytettävän käsitettä vyökierros jo kolmannesta lautasesta, mutta siitä oikeastaan alkaa tämän jannun meininki buffassa.

This the best time to “get your money’s worth” and this may actually span 2 or 3 plates.

Suosittelemme: The All-Inclusive  All-You-Can-Eat Buffet Guide

Artikkeli löytyi blogista Tuli ja Liike. Go check it out.

UPDATE: Buffaruokailusta on kirjoitettu paljon. Eräs tuore artikkeli käsittelee syömistä intialaisessa buffassa.

And don’t let the heat get to you. If your face is on fire, don’t stop.


Haluamme kuulla kommenttisi

Koska spämmikommentteja tulee kansainvälisiltä tahoilta liikaa, pyydämme täyttämään CAPTCHAn ao. ruutuun.
Näyttää siltä, että kirjasinkoolla ei ole väliä.
Pahoittelut ylimääräisestä vaivasta.

*




Tägit: · Luontihetki: Wednesday, November 18, 2009